БСП пита: Защо всичко се прави в последния момент?

Хаосът с тол системата е пълен, според депутат
21

В парламента премиерът Борисов увери депутатите - няма да има винетки за малките общини около София и Варна. Неяснотата около стартирането на тол системата провокира упреци от БСП към управляващите за хаос в държавата.

"Хаосът е пълен, продължаващите разговори с превозвачите показват, че хаосът е на всички нива. Видяхме с винетките какво стана, не може непрекъснато да вървим след събитията. Трябва да има предвидимост и устойчивост. Защо всичко се прави в последния момент е основният въпрос", каза за "Денят ON AIR" депутатът от БСП Любомир Бонев.

Тол системата и отлагането ѝ миналата година било с мотив да се тества техническата ѝ експлоатацията.

"Поръчахме си една модерна система, която беше предвидена за по-голям обхват и да генерира повече приходи. 40% от републиканската пътна мрежа е в окаяно състояние", посочи той.

Бонев попита колко срещи са били проведени с превозвачите от август миналата година досега.

"Последните 3 седмици има 4 срещи с премиера, а можеше да има широк дебат в цели 6 месеца. Притесняваме се, че няма да сработи пускането в експлоатация на тол системата. Обслужването, нормативната база са сред притеснителните неща", посочи той.

Социалистът коментира и проблема с водния режим, който продължава в Перник.

"Перничани не заслужават този воден режим. Надявам се язовирът да се напълни в кратки срокове. Перник е най-яркият пример за това какви реформи във ВиК сектора не се случват", заяви Бонев за Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
0
 
! Отговори
Ganjo преди 4 години
Искам само Машинно гласуване на избора на БСП лидера. Иначе...касиране и пак отново...
18
3
 
3
 
! Отговори
Тошко преди 4 години
Прави се всичко в последния момент, защото Вие не сте го направили ПРЕДИ ТОВА!
17
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само в България опозицията саботира държавата ,ако трябва и хора ще жертва за да стигне до властта
16
3
 
5
 
! Отговори
Бунгар преди 4 години
И как го определиха, че момента е последен. Действа се от години...кое му е последното. Самоцелна опозиция и безразборно плюене не помага с нищо.Когато нищо не правиш, а само плюеш , не очаквайте подкрепа от хората.
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А питам БКП: - Защо нощо никога не правите?(освен да саботирате България де)
14
2
 
6
 
! Отговори
111 преди 4 години
На този хубавец искам да кажа, че тезипоне правят нещо , а не като тях да не правят нищо. Когато комунистите вземат властта, идва глад, ниски доходи, фалирали банки, спрени европари, Запалиха си партийния дом, за да унищожат улики, убиха си министър-председателя, защото не им харесваше как действа. Народът е на улиците, а те пеят патриотични песни в подземията на парламента. Някой да е забравил това? Какво очаквате от такива хора? Да ви управляват правилно? Не, вече сме им яли попарата. Не став
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този защо ми напомня на Дани Кирилов ? Може би защото са от едно и също котило !
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 13За комунистите от Герб говориш нали ,защото ние българите след 10 г. на власт не ги различаваме тези от БСП и Герб. Еднаква наглосдт ,еднаква лакомия ,защото и котилото им е едно и също !
11
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Знаем ги комунистите като дойдат на власт!!В опозиция плюят и конспирации,а на власт само крадат.Дано не управляват!Боже опази България.
10
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защото начело е пожарникар !
9
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоз, умния, защо не си спомни хаоса когато те ни управляваха?! разните му там коалицийки с дпс, ндсв, само и само да останат на власт! даже и седесарка им стана лидерка! последен пример е орешарски!
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тия и за опозиция даже не ги бива! джавкат като стара мома! ако не си купуваха гласовете, отдавна да са останали в историята! само пречат на хората да работят!
7
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само на мен ли този не ми вдъхва доверие?
6
6
 
17
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 години
Вие другари от БСП имахте цели 66 години да ги оправите тези проблеми. Ако ГЕРБ са от 10 години на власт, то вие бяхте през цялото останало време и нищо не свършихте, освен, че направихте Ахмед Джолан главен хидролог и му дадохте няколко милиона лева. За останалите ви мултимилионери като Р.Овч., Кадиев, Гергов, Нинова изобщо не искам да споменавам
5
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези като бяха на власт какво направиха? Корупция и кражби, без нищо насреща, сега тръгнали да се правят на опозиция. Наглост неземна. Не, че управляващите са цвете, но БСП няма моралното право да критикува поне още 3 столетия. Не гласувайте за тях, магьосници на думи и кражби.
4
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И перничани си заслужават режимаи българите си заслужават креттеназа премиер.
3
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо БСП не я направи като е лесно ?
2
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Целта е да се вкара малко ред в тая държава. БСП пък са анархисти, когато са в опозиция и тотални *** и темерути, когато са на власт.И в двата случая за пет пари работа не могат да свършат.
1
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защото целта е симулиране на дейност за да се гепат едни пари.